Гонзо: Дузпа е тогава, когато съдията я даде

5466

Треньорът на Черно море Георги Иванов изрази мнение след победата с 1:0 над Дунав, че след Нова година варненци ще играят още по-силно. Гонзо не се нае да коментира двете ситуации в края на мача, когато “драконите” изразиха претенции за дузпа. “Когато един отбор побеждава, няма как треньорът да е недоволен. През първата част имахме четири 100-процентови положения за гол, които не успяхме да реализираме. Изиграхме добър двубой и заслужено спечелихме трите точки. Пропуските, които направихме днес, не са проблем от днес или вчера”, каза пред Диема Спорт 2 Георги Иванов.БЛИЦ.СПОРТ

“Първо, дузпа е тогава, когато съдията я даде, и второ, не съм сигурен, че изобщо имаше такава”, заяви Иванов.

“Мисля, че с Лудогорец всъщност ни предстои най-лекият мач. Всеки знае, че разградчани са с класа над останалите отбори и единственото, което можем да направим от тази среща, е да спечелим. Отиваме освободени и с желание да покажем най-доброто от себе си”, каза Гонзо.

“През лятото взехме много играчи, сега ще има не повече от трима-четирима. След Нова година съм убеден, че Черно море ще е още по-силен”, добави Георги Иванов.