Спасов: Ще изглеждаме по-добре през пролетта

5471

Треньорът на Берое Ферарио Спасов смята, че с всеки изминал мач неговият отбор заиграва все по-добре. Старозагорци направиха 1:1 с Пирин в среща от 18-ия кръг на Първа лига, но специалистът смята, че играчите са показали израстване.БЛИЦ.СПОРТ

“Допускаме малко ситуации пред нашата врата. Имаме повече идеи в нападение. Трябва да продължаваме по този начин, но това е въпрос на работа, която извършваме с отбора. Момчетата осъзнават, че поеха много негативи, в доста случаи оправдани. Ще си направим реална оценка какво трябва да се промени”, каза Феро.

“Няма да се връщам назад, защото гледам, че някои хора са много чувствителни. Много добре виждам какво трябва на отбора. Поет е в движение, не се постигна този ефект от смяната на треньора, но мисля, че в последните мачове Берое изглежда доста по-стабилно, което дава предпоставка да се придобие тази физиономия, която трябва да имаме, и която се харесва на всички. Този отбор е жив, трябва да направим следващата стъпка. Вярвам, че ще изглежда по-силен през пролетта”, каза Спасов.

“Зимата трудно може да се намери футболист, който да покрива изискванията. Пазарът е доста стеснен, но имаме някои виждания по въпроса. Основната тежест ще падне върху сегашните момчета”, добави още треньорът на Берое.