ЦСКА потъва в страхотен лукс

5492

ЦСКА ще проведе зимната си подготовка в испанския курорт Ла Манга. Тимът ще бъде в комплекса между 23 януари и 5 февруари и ще играе контроли с елитни европейски клубове.БЛИЦ.СПОРТ

Сред най-вероятните им съперници попадат отбори от Русия и Норвегия, които по традиция избират Испания за зимните си лагери. Всички контроли на ЦСКА ще бъдат излъчени, като за това спорят две медии, едната от които е клубната телевизия.

На лагер в Ла Манга по същото време ще бъде и воденият от Ивайло Петев Динамо Загреб, Шахтьор Донецк, Легия Варшава с Михаил Александров и други. За целия зимен период в курорта ще отседнат над 70 отбора от 19 различни страни. ЦСКА ще участва в ежегодния турнир „Ла Манга“, но все още няма уточнен график на надпреварата.

Базата в Ла Манга се намира на югоизточното крайбрежие близо до град Мурсия. Районът е изключително красив, морето е образувало лагуна, а градчето е построено около нея. Спортният комплекс е един от най-добрите в цял свят.

ЦСКА играе утре последния си мач за годината срещу Дунав Русе от 14:30 часа на стадион “Българска армия”. Първата тренировка за 2017 година е насрочена за 8 януари.