Ферарио Спасов: Губим точки по наивен начин

5496

Треньорът на Берое Ферарио Спасов не бе доволен от равенството 1:1 като домакин на Локомотив (Горна Оряховица) в мач от 19-ия кръг на Първа лига. Специалистът призна, че е разочарован от цялостното представяне на отбора през есенния полусезон и обеща нещата да се променят след празниците.БЛИЦ.СПОРТ

“Получи се гол в нашата врата и не успяхме да спечелим мача. Положихме усилия, трябваше да развием нашата преднина, но в крайна сметка получихме гол. Не сме доволни от това равенство. Момчетата се стараха срещу един отбор, който се намира в добро състояние, но един удар ни завари неподготвени”.

“Приключваме един сезон, от който не се чувстваме горди. Предстои ни много работа за втория сезон, през който трябва да играем по-добре и да вкарваме повече голове.

“Губим точки по наивен начин – с Пирин, Локо ГО… Няма да оставим така нещата. Предстои ни сериозна работа, за да излезем от това състояние, което не задоволява абсолютно никой. Късно намерихме ритъма и начина, по който трябва да играем. Този град заслужава по-добър отбор, с по-добри футболисти. Ние не постигнахме резултатите, които всички ние очаквахме.

“Нуждая се от футболисти в офанзивен план, които да материализират играта в атака”, коментира Спасов след днешния двубой