Гонзо чака нападател от чужбина

5575

Черно море може да се подсили с нападател от чужбина, след като се подсили с атакуващия халф на Славия Борислав Балджийски, пише “Тема Спорт”. Старши треньорът на моряците Георги Иванов очаква нападател от чужбина за старта на подготовката на 9 януари, а на този етап от клуба не разкриват никакви подробности. Знае се само, че става въпрос за играч от държава от Европейския съюз.БЛИЦ.СПОРТ

Гонзо изпитва остра нужда и от привличането на качествен вратар. Липсата на такава опция сериозно притеснява наставника на Черно море. В момента варненци разполагат на този пост само с Емил Михайлов. Както е известно, Коварж преминава в Славия Прага, а Чанович бе освободен. Вариант за под рамката бе бившият страж на ЦСКА Якуб Дивиш. Чехът обаче е отказал предложението на Гонзо. В средата на терена като опция за ново попълнение са появи името на Мариян Огнянов. Интерес моряците имат и към крилото на Дунав Русе Антон Огнянов.

Все още продължава да няма конкретика и относно зимната подготовка на Морето. Преди седмица Иванов обяви, че тя ще е в Гърция заради напрегнатата обстановка и постоянните атентати в Турция. На този етап обаче все още няма нищо обявено за Гърция. Нито като времеви период, нито като възможни контроли. Затова моряците не изключват възможността да се готвят изцяло при домашни условия.