Белчев: Има какво да се желае от играта ни

5835

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев изрази задоволство от играта на тима срещу Динамо (Киев) (2:2). Специалистът за пореден път изрази надежди, че до дни в отбора ще пристигна футболисти, които да засилят конкуренцията в предни позиции.

“Винаги е добре за всеки отбор, който направи такъв резултат срещу гранд като Динамо (Киев). Искахме да играем опростен футбол. Разбира се, има какво да се желае, но се надявам да сме готови за старта на сезона”, сподели той след проверката.

“Когато отборът пресира правилно, всеки противник ще изпитва притеснения. Работим за излизане от преса, има много начини за това. Опитваме се, работим. До изравнителния гол на Динамо, те нямаха чисто положение. Вкараха ни два пъти след абсолютно наши грешки”.БЛИЦ.СПОРТ

“Нови лица в атаката? Остава малко време до началото на първенството. Имаме още 2 проверки до края на лагера в Испания. Надявам се до последната контрола да имаме нови попълнения. Ясно е, че с един мач няма как да подобрим нужния синхрон. Надявам се футболистите, които вземем да са опитни и да паснат от самото начало. Те са опитни, така че не би трябвало да им отнеме много време, за да влязат в ритъм“, завърши Белчев.”, довери Стамен Белчев.