Toпузаков се отказва от Принс Сейди

5893

Наставникът на Левски Елин Топузаков се отказа на този етап от услугите на Принс Сейди, информираха колегите от “Спортал”. Каращият проби при “сините” 20-годишен младежки национал на Либерия няма да подпише договор с 26-кратните шампиони на България. Той вече над една седмица е на лагер със столичани в Агия Напа, като взе участие в последните две проверки срещу Уфа (1:0) и Теплице (0:1).БЛИЦ,СПОРТ

Срещу руснаците игра около 17 минути, докато срещу чехите записа цяло полувреме и дори пропусна най-чистата възможност за гол. 40-годишният треньор на Левски изгледа много внимателно на видео запис цялото второ полувреме от вчерашната контрола, като взе решение, че на този етап Принс няма да му е полезен.

Играещият ляв халф-крило футболист определено има качества. Това е мнението на самия специалист, но предвид това, че ще му трябват поне 6-7 месеца за адаптация в България Топузаков е предпочел да не му предлага договор. Бившият бранител иска, ако клубът привлече футболист, той да бъде напълно готов да прави разликата още тази пролет в първенството. Така Принс Сейди няма да играе срещу Партизан.

От щаба на “сините” продължават да са готови да вземат нов, ако намерят футболист, който да се вписва в концепцията на Топчо.

Прис е вторият футболист тази зима, който кара проби при “сините”, но без успех. Първият лагер десният защитник от Гърция Йоанис Скондрас също игра в контрола с Виторул след близо седмица тренировки, но после бе отпратен