Радо Янков с обещание към феновете чрез БЛИЦ

5901

Радослав Янков продължава да трупа популярност благодарение на отличното си представяне в сноуборда. Чепеларецът пожъна нов успех този уикенд, записвайки победа и второ място в двете състезания от Световната купа в Банско. Янков се радва на невероятната любов на хората и не спира да благодари за подкрепата, която получава. Чрез БЛИЦ Радо даде обещание на хилядите си почитатели:

“Благодаря от сърце на всички. Телефонът ми тези дни прегрява, а фейсбукът ми се задръсти с честитки. Феновете нека само запазят малко търпение, обещавам да отговоря на всички. Дори в момента, докато тренирам на велоергометъра, пиша на почитателите си. Не мога да смогна, наистина, но няма да подмина нито един, обещавам.”

За Янков няма почивка. След тежкия състезателен уикенд в Банско, тази сутрин той тренира във фитнеса, след което стяга багажа за полета по-късно днес към Южна Корея. Радо и треньорът му Георги Атанасов се отправят към Азия за следващия старт от Световната купа.

Българинът, който е носител на Големия Кристален глобус в паралелните дисциплини в сноуборда за 2016 година и в момента е лидер в генералното класиране с актив от 3440 точки. Австриецът Бенямин Карл е втори с 3140 точки.