Томаш: Умората си пролича

6246

Треньорът на Верея Александър Томаш изрази разочарованието си след домакинската загуба с 0:1 от Славия навръх 104-ия рожден ден на „белите” и заяви, че отборът му не е показал и 30% от способностите си.БЛИЦ,СПОРТ

„Имаше огромно напрежение, залогът кой да бъде на второ място в групата и навръх празника на Славия. Опитът на самия клуб надделя в един определен момент и ни излъгаха. Може би и умората, която се натрупа в нашия отбор, към края си пролича. Не мога да кажа, че Славия са ни надиграли. Честитя им победата, но ние няма да се предадем. Знам, че това, което днес показахме като продукция, не се доближава и на 30-40% от това, на което сме способни”, сподели след мача Томаш.

“Първият проблем беше, че допуснахме да губим единоборствата, вторият проблем, че нямахме тази скорост, която искахме да имаме. Умората си пролича, понякога искаш, но организмът не е подготвен по най-добрия начин. Моето мнение е, че не е предрешена борбата. Ако питате другата страна, не съм убеден какво ще е тяхното мнение. До последно този проект, който е Верея, трябва да се опитаме да бъде успешен. Ако беше лесно, може би щяха да са някои други хора. Ако питате мен лично, желанието ми е отборът да се стабилизира и спаси в Първа професионална лига, купата е бонус за нас. Играем мач за мач, направихме доста добър мач преди 3 дни, успяхме да реагираме, но в този сгъстен цикъл имам идея, че ще направим най-доброто и ще излезем с чест от тези мачове”, добави наставникът на тима от Стара Загора.