Стоян Колев: Доказахме, че сме мъже

6267

Временният старши треньорът на Локомотив (Пд) Стоян Колев направи интересно изказване след загубата от ЦСКА в дербито от Първа лига с 1:2.  БЛИЦ.СПОРТ

“Днес, с оглед на събитията от последните дни, нашият отбор показа мъжество. Ние като ръководство искахме да докажем на всички футболни хора, че негативните резултати са плод на момента слабост. Искахме да покажем, че сме истински мъже.

Съдийството…Този червен картон утежни нашата ситуация. Останахме с 10 човека. Но тези неща се случват във футбола. Но все пак сме професионалсти и трябва въпреки това да се противопоставяме на отборите- за съжаление не можахме.

Относно напускането на Едуард Ераносян и Христо Колев…Не е приятно, че се разделяме с хора, които са оставили живота си тук на “Лаута”. Неприятни неща, но го има във футбола.

Колкото до бойкота от страна на феновете ще ви кажа, че  това са хората, които са докозали, че от първата до последната минута са ни подкрепяли. Винаги са били зад нас. Благодаря им.

Не съм видял какво точно е станало горе – в трибуните. Дочух, че е станало нещо в официалната ложа. Неприятно е.

На този етап аз водя отбора, Иван Маринов и Сашо Тунчев ми помагат”, заяви Колев.

“Това, че Ел Харуби не е в групата не означава, че вече не е в Локомотив. Той много помогна на тима досега. Просто искахме малко да си поизчисти главата. затова го оставихме извън групата. Всички сме му благодарни. Не значи, че повече няма да играе при нас.”