Стамен Белчев: Най-слабият ни мач

6268

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от победата срещу Локомотив с 2:1 в Пловдив, но не и от играта, която футболистите му са показали.БЛИЦ.СПОРТ

„Доволен съм от трите точки. Това бе най-слабият ни мач. Дори при 1:0 играехме по най-лошия начин за нас. Доволен съм от резултата. Бяхме припрени. Говорихме си преди мача, че ще ни бъде тежко. На моменти играхме много пренавито. Може би някои от футболистите очакваха лесно да победим, но това не се получи. Всички футболисти, които са в ЦСКА във всеки един момент трябва да демонстрират най-доброто и да докажат, че заслужават мястото си в ЦСКА”, заяви след мача Стамен Белчев.

„Не искам да коментирам съдиите, но ясно се вижда, че Умарбаев удари Симао. Не виждам за какво от Локомотив могат да имат претенции“, коментира наставникът на ЦСКА ситуацията с червения картон на Умарбаев от домакините.

„Надявам се да покажем добра игра срещу Лудогорец и да зарадваме нашите фенове. След като свърши първенството, ръководството ще прецени дали да остана начело на ЦСКА. Щом си треньор на ЦСКА, трябва да си наясно, че могат да те сменят във всеки един момент“, завърши Стамен Белчев.