Александър Томаш: Още сме “зелени”

6272Треньорът на Верея Александър Томаш бе доволен от историческата първа победа като гост в елита, която бе постигната срещу Ботев в Пловдив. Старозагорци надделяха с 1:0, но двама от играчите ан тима получиха контузии.

“Това, което мога да кажа, е, че момчетата дадоха всичко от себе си. Притесняваме само това, че от началото на годината имаме много болни и контузени. Нямаме два поредни мача с еднакъв състав. Поздравявам ги. Днес в определени ситуации бяха почти перфектни. Убеден съм, че можем още да се развиваме, но явно все още като клуб и като история сме “зелени”. Съжалявам много за два мача този сезон – загубите у дома от Локомотив (Пловдив) и Славия. Ако не бяхме допуснали поражения тогава, сега щяхме да сме в коренно различна ситуация”, коментира Томаш.БЛИЦ.СПОРТ

“Ботев е един доста стойностен отбор и няма как да не съм доволен от този успех. Разбира се, трябва да отчетем, че днес имахме и късмет. Но наистина е трудно с толкова напуснали и контузени. Чисто човешки обаче аз нямам право да спирам футболисти, които искат да се развиват. Много е тежко обаче да се работи за стил, когато имаме толкова проблеми. Колкото до мачовете за Купата на България – вярвам, че наистина можем да поставим в неприятна ситуация съперника, и ще дам всичко от себе си, за да го изпълним”, допълни още наставникът на Верея.