Христо Янев: Моето бъдеще ли? Всичко е възможно

6350

Старши треньорът на Нефтохимик Христо Янев коментира загубата от Пирин с 0:3 в мача от Първа лига.

“Много неща се объркаха, поздравявам отбора на Пирин. Лесни голове допуснахме, от елементарни грешки. Липса на концентрация в нашия отбор и допускахме Пирин да стреля лесно. И двамата централни защитници се контузиха и затова ги смених на полувремето. Има такива мачове, въпросът е от тук нататък да се борим и раздваме БЛИЦ.СПОРТ максимално, заяви Янев.

-Днес не го направихме. При всички положения липсата на футболисти се отразява, но тези, които са в групата са длъжни да се раздават. Феновете подкрепят отбора и им благодарим, те са важна част от отбора.

Имахме голям пасив от точки и е много по-различно да играеш при положителен баланс. Старахме се да настигнем отборите пред нас, но загубите от първата част от сезона тежаха.”

Янев бе попитан за бъдещето на някои футболисти след края на сезона, и за неговото собствено.

“Всичко може да се случи след края на сезона, такава е съдбата ни като треньори. Важното е Нефтохимик да се спаси и да има футбол в Бургас. Мога да кажа, че всички отбори са доста сериозни, направили са нужните корекции и това е плюс. Нямам предпочитан съперник, а и няма как да имам, като сме в такава ситуация. Изходът е един – трябва да побеждаваме”, лаконичен беше Христо