Фугата: Надявам се да оцелеем в елита

6384Треньорът на Славия Владимир Иванов заяви, че спечелените три точки срещу Монтана (1:0) в среща от долната осмица на Първа лига не са били най-важното, а играта на отбора и показаното самочувствие.

“Точките нямат значение, въпросът беше да се съживим и да покажем по-различна игра и да победим за самочувствие. Надявам се да успеем да оцелеем в елита, ще направим всичко възможно. Съставът не е изцяло млад, имаме опитни играчи. Съветвам ги да дават всичко от себе си и каквото могат, не е лесно, но се надявам да успеят”, сподели Фугата след мача.БЛИЦ.СПОРТ

“Човекът, който визирах, който отправя нападки към мен, никога няма да дойде лично. Доста фенове дойдоха на стадиона и им обясних какво съм имал предвид. Поговорихме и всичко беше нормално. Аз им казах, че съм говорил в единствено число именно за този, който винаги е тук и ме обижда, той се ползва с привилегии, но знам, че никога няма да дойде лично да ми каже нещата”, продължи наставникът на “белите”.

“Г-н Стефанов има здравословни проблеми и това не му позволява да присъства на срещите, но сега е доста по-добре. Подкрепата му се изразява от това, че работим. Ако ръководството не е доволно, може да се намери друг вариант. Ще се постараем да покажем доста по-добър футбол”, завърши Владимир Иванов.