Томаш: Това е подвиг за Верея

6387

Треньорът на Верея Александър Томаш прие очаквано с радост победата с 3:1 над Ботев, с която в момента тимът от Стара Загора е първи в група А от втората осмица на Първа лига.БЛИЦ.СПОРТ

“Аз съм най-щастливият днес. Преди мача им казах благодаря на съпругата и двете ми деца, и на моя екип, който ме търпи, на футболистите – тези истински, достойни хора, които подчиниха всичко в името на колектива. И да поздравя хората, които в началото, когато се събрахме, казаха, че Верея е първият изпадащ. Аз днес съм най-щастливият човек на земята. Това е един подвиг за Верея. Много е трудно, но това е благодарение на всички отдадени хора тук, имаме проблеми, но ги решаваме помежду си. За този спорт трябва много, но аз казвам – ако беше лесно, нямаше да сме ние – щяха да са други хора и други футболисти”, сподели Томаш след мача.

“На мечти съм много голям. До къде ще стигнем, зависи само и единствено от футболистите. Но човешките възможности са неограничени. Човек трябва винаги да търси повече. Ние разчитаме на колектива, това се вижда, това са фактите. Всичко е благодарение на тези истински мъже в съблекалнята. Когато човек си вкара в главата, че може – може. Човек трябва да бъде здраво стъпил на земята и да иска да се развива”, допълни наставникът на тима от Стара Загора.