Войнов: Заслужена титла на Лудогорец

6388

Треньорът на Локомотив (Пд) Войн Войнов честити шампионската титла на Лудогорец след загубата с 0:3 на „Лаута” в среща от първата шестица на Първа лига.БЛИЦ.СПОРТ

„Честитя победата и шампионската титла на Лудогорец. Напълно заслужено. Успех им пожелавам и в европейските турнири. И да бяхме вкарали ранен гол, щеше да ни е трудно. Лудогорец е стойностен отбор. Но ако им вкараш първи, имаш шанс. Опитахме да внушим това на футболистите, но не се получи. Допуснахме и много леки голове. Кулминацията беше червения картон. След като попитах нашето момче, той ми каза, че е абсолютно незаслужено. Това повлия решаващо за крайния резултат”, сподели Войнов след мача.

„Трябва да работим по отношение на статичните положения. Не сме променили нищо. Последната година са играли по този начин, но изглежда, че още тази седмица трябва да променим тези неща. Наистина ни вкарват леки голове. Ще се постараем да не правим повече такива грешка. Има такова нещо, че нямаме взаимозаменяемост. Но не мога сега да правя анализи. Може би като свърши първенството. Но имаме проблем в тази насока. Усмивките идват с добри игри, след като имаш добри прояви. Днес нямахме кой знае колко. Ако бяхме реализирали в началото, може би щеше да стане интересно. Настроението е нормално. След тази загуба, предполагам, че малко ще падне. Но трябва да го вдигаме. Животът продължава и идва следващият мач. Почти всичко откъм заплати е изчистено. Не е това причината да загубим. Момчетата разбират, няма проблем в тази насока”, допълни треньорът на Локо (Пд).

„Смешно е да се казва ще остана ли или не. Всичко зависи от игрите. Ако ръководството и феновете са доволни, ще остана. Крушарски не е в България в момента, но всеки ден водим такива разговори. Има оторизирани хора, които се занимават с тези неща. И аз да не остана, който и да дойде, наследството ще е добро”, завърши наставникът на „смърфовете”