Дерменджиев: Най-силният Лудогорец в историята!

6390Лудогорец победи с 3:0 Локомотив (Пловдив) на “Лаута” и е недостижим на върха, с което си осигури шеста поредна титла на България. Треньорът на “орлите” Георги Дермендижев бе много щастлив след успеха и след това, че титлата бе завоювана точно в Пловдив, който е негов роден град.БЛИЦ,СПОРТ

“Много съм доволен. Радвам се, че имаме такава преднина и че толкова рано взехме титлата. За мен е удоволствие именно в моя роден град да станем шампиони”, започна Дерменджиев.

“При нас целите са винаги високи. Очаквахме този триумф, но може би не чак толкова рано. Титлата беше трудна. Изглежда лека и лесна, но ние така си я направихме. Играхме на толкова много фронтове… Разпределихме обаче силите си по възможно най-добрия начин”, продължи наставникът на разградчани.

“Няма най-специална титла за мен. Всичките три, при които съм бил старши-треньор, съм ги изживял еднакво”, каза още Дерменджиев.

“Това е най-силният период в историята ни. Футболистите ми са от световна класа. Благодаря им за всичко”, завърши треньорът на Лудогорец