Митов: Де Нойер, Костадинов, Аниете и Лукин не играят, защото няма да останат

6413

Треньорът на Левски Николай Митов коментира победата с 1:0 над Черно море в мач от 31 кръг на Първа лига. Той изрази съжаление, че „сините“ не са отбелязали повече голове. Митов хвърли яснота и за отсъствието на Джереми де Нойер, Георги Костадинов, Антонио Аниете и Сърджан Лукин.БЛИЦ.СПОРТ

„Отбелязахме гол, владеехме топката. Това ни беше целта. Трябваше много по-рано да решим мача. Още първото полувреме можеше да вкараме два-три гола. Явно трябва да работим много върху този компонент“, призна Митов.

„Доста работа имаме, за да виждаме в Левски това, което искам аз и моите колеги. Само с победи се излиза след такъв мач, като предишния с ЦСКА. От утре вече мислим за двубоя с Локо (Пловдив). С ЦСКА, ако играем утре пак ще играя ромб. Специално за този мач, който мина. Не се получи от наши детински грешки до петата минута. Няма какво да се връщаме назад. Казах и след мача, поемам аз вината”, допълни треньорът на Левски.

„Де Нойер, Костадинов, Лукин и Аниете са добри футболисти, но по една или друга причина от новия сезон няма да бъдат в отбора. Причина е, че не подписват договори. Тренират си, а кога ще играят или не, преценяваме ние. Всеки си гледа интересите. Интересът на Левски е да се изгради стабилен отбор за новия сезон, защото тогава младите още повече ще растат. Даром няма да давам на никой, трябва да сами да си извоюват мястото” разкри Николай Митов.