Рожденикът Стамен Белчев: Чудесен подарък

6417

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев се зарадва на победата срещу Дунав с 2:0 от 31-ия кръг на Първа лига точно на рождения му ден.

„Чудесен подарък наистина. За съжаление неумението да си вкараме положенията доведе до това до последно да не е решен мачът. Много неща са – и липса на шанс, малко и неумение, липса на концентрация. Щом не сме вкарали значи някъде нещата не стоят добре. Но аз съм доволен, че всички играха с желание и не подцениха мача след победата над Левски. Поздравявам момчетата за труда, който положиха”, коментира Стамен Белчев след мача.БЛИЦ.СПОРТ

„Радващо е, че създаване положения, но лошото е, когато не ги вкарваме. Трябва да продължим да работим в тази посока. Мисля, че се движим в правилната посока. Трябва да продължим с още по-голямо търпение, да сме по-спокойни и резултатите ще дойдат със сигурност. Искам отборът да е агресивен от първата минута и да пресираме високо противника. Като цяло съм доволен, че победихме”, допълни наставникът на „червените”.

„Един от отборите, които играят дисциплинирано, един от опитните отбори в групата. Трябва да влезем в мача по най-добрия начин и ако не се раздаваме, нищо добро не ни чака. Че не допуснахме гол във втори пореден мач, може само да ни радва”, коментира Белчев за следващия мач срещу Черно море.