Сашо Димитров: Трябва да се опазим от изпадането

6441

Треньорът на Локомотив (Горна Оряховица) Александър Димитров похвали футболистите на тима за раздаването си при домакинската победа над Пирин с 4:3 в мач от втората осмица на Първа лига.БЛИЦ.СПОРТ

“Вкарахме един гол повече от съперника, поздравявам играчите на противника. Страхотно време, много голове. Имаше 7 гола имаше и много положения, хубав мач преди баражите. Искам да са по-агресивни и по-дисциплинирани, поздравявам всички играчи, които участваха в срещата, заяви Димитров.

-Не искам тяхното представяне да е на приливи и отливи, има школувани футболисти, добри футболисти, те трябва да повишават нивото си, а не да имат и спадове в играта, да не играят на настроения, няма как да се получи, те имат висок потенциал, а мястото на тима в таблицата не отговаря на потенциала им.

Трябва да се опазим от изпадането, вярваме в това и работим за това. Славия са млад отбор, развиват се в правилна насока, тъжно ми е, че трябва да се противопоставяме по този начин, а ние трябва да се съобразим с това.”