Стамен Белчев: Сами си усложняваме мачовете

6487

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев заяви след равенството 1:1, че все още не е наясно дали ще остане начело на отбора и след края на сезона.

„През по-голямата част от мача стояхме добре. Имахме ситуации, след които можехме да се поздравим с победа. Неумението пред вратата не ни достигна, за да победим. Радващото е, че създаваме положения, но припрените действия пред вратата на противника и неувереността в някой от футболистите ни попречи да вкараме и да стигнем до победата”, сподели наставникът на „армейците”.БЛИЦ.СПОРТ

„Сами си усложняваме мачовете, когато не успеем да отбележим гол. Важното е отборът да се развива, каквото се случва през втория полусезон. Отново индивидуалните грешки не ни позволиха да победим. Не взимаме най-точното решение в правилния момент“, допълни Стамен Белчев.

„Няма как ръководството да е доволно, когато не си първи и не си спечелил купата. Надявам се да са доволни, че отборът е на правилния път. Трябва да изчистим само някои детайли в играта. Подобрихме постоянството в играта. Има още два мача до края на първенството. Изцяло съм фокусиран върху тях. Ръководството трябва да отговори дали ще остана начело на ЦСКА, каквото преценят“, завърши треньорът на „червените”