ЦСКА в напредвали преговори за нов играч, вероятно защитник

ЦСКА е на път да привлече четвърто лятно попълнение. “Червените“ са в напреднали преговори за нов играч, като най-вероятно става въпрос за централен защитник, пише „Тема Спорт“. Очаква се в края на другата седмица да има развитие около трансфера. Възможно е обаче сделката да се забави и да се осъществи в последните дни на юли или началото на август.БЛИЦ.СПОРТ

На „Армията“ искат да се подсилят и с централен нападател, но поне досега не са успели да се споразумеят с такъв. За върха на атаката ЦСКА търси алтернатива на Фернандо Каранга, като на този етап негова резерва е Милчо Ангелов. Предвид шампионските амбиции обаче отборът търси по-солидна конкуренция на бразилския нападател.

„Има какво още да подобрим в състава. До последния възможен момент няма да се откажем да подсилим отбора. Има доста време, пазарът затваря чак на 6 септември. Действа се по този въпрос”, разкри Пламен Марков.

Спортният директор на ЦСКА не отрече, че клубът иска да натурализира Фернандо Каранга и Густаво Кулма. Обмисля се искане за издаването на български паспорт и за Кевин Меркадо.

“Да, опитваме се да правим всичко най-добро за развитието на отбора”, допълни Марков.