Помощникът на Радуканов: Бяхме разузнали добре Ботев

Помощникът на изгонения заради гневна реакция треньор на Пирин Милен Радуканов – Стефан Гошев, говори след успеха над Ботев (Пловдив) с 1:0 при визитата в Коматево в първия кръг и заяви, че отборът е спечелил с дух и колективна игра.БЛИЦ.СПОРТ

„Стигнахме до победата със себераздаване и изпълнение на тактическите задачи от страна на футболистите. За нас беше плюс, че Ботев стартираха по-рано, разузнахме ги добре, разучихме тяхната игра и момчетата изпълниха всичките си тактически задачи, затова стигнахме до успеха”, каза асистентът на Милен Радуканов, изгонен в средата на второто полувреме за оспорване на съдийски решение.

„Знаехме, че ще има спад в играта на Ботев, защото играят в сгъстен цикъл. Няма начин да няма умора, все пак те играха преди три дни и сега след още толкова пак имат мач. Благов бе мотивиран, влезе концентриран и успя да вкара гол. Раздаде се, както и всички останали момчета. Тук е моментът първо да честитя на Стилиян Николов, който днес има рожден ден. Мисля, че по-хубав подарък от това – здраве. Иначе в Благоевград винаги се е разчитало на този дух и на колективната игра, за радост го показахме днес”, добави Стефан Гошев.

„Подготовката ни не бе нарушена, готвихме се сериозно. Бяха ни осигурени перфектни условия от ръководството на лагера в Банско. Проблемът ни е само, че ни е скъса скамейката. Работим върху привличането на нови футболисти, но като има яснота, тогава ще го съобщим. Целта ни е всеки мач да излизаме за победа и накрая, като теглим чертата, ще видим къде сме”, завърши помощникът на Радуканов.