За какво съжалява Митов преди мача с Хайдук? Друго е като ревнат от първата минута..

Николай Митов даде пресконференция преди реванша с Хайдук от втория квалификационен кръг на Лига Европа. Двубоят е в четвъртък от 20:00 часа на стадион „Георги Аспарухов”.БЛИЦ.СПОРТ

Един от първите въпроси към Николай Митов бе свързан със състоянието на Давид Яблонски и Антонио Вутов. Двамата имат контузии и до последно ще бъдат под въпрос.

„Има 24 часа до мача. Да, двамата имат проблеми, но до утре има мното време”, коментира Митов.

„Всички момчета са готови за повече минути. Такъв мач излизаш и със зъби и нокти го изиграваш. Всичко е воля и характер. Всеки един от футболистите е готов да го изиграе. Всеки един чака с нетърпение да попадне в групата и да го изиграе. Искам това, което тренираме, да го покажем на терена. Казах го и първия мач, Левски никога не може да бъде аутсайдер. Левски винаги излиза като фаворит. Надявам се да преодолеем този гол пасив и да отстраним Хайдук”, каза още треньорът.

„Всеки един трябва да замести другия, когато има проблеми. Има го във футбола – случват се контузии, излиза друг човек и играе. Важно е колкото и банално да ви звучи, ние какво ще играем. Ако ние играем това, което можем и е повече от първия мач, няма да имаме проблеми и ще отстраним Хайдук”, коментира още Митов.

На въпрос за липсата на публика заради наказанието, наставникът отговори: „За съжаление трябва да играем без публика. Много е важна за този мач. Друго е като излезеш на Герена и феновете ревнат от първата минута. Казах и на футболистите да играят за привържениците, за да могат те да напълнят стадиона следващия кръг.”