Треньорът на Черно море Георги Иванов-Гонзо бе ядосан и разочарован след загубата с 0:2 от Берое в Стара Загора.блиц.спорт

“Предвид играта ни, закономерно загубихме. Играхме слабо, губехме топката в средата на терена. Не играхме добре, опитахме се да се променим след почивката, но не ни стигнаха силите. На края отидохме повече напред, отворихме се и Берое на контри можеше да ни вкара и още голове”, заяви Гонзо.

“Тези играчи не осъзнаха, че всеки мач трябва да бият съперника си, Берое се бореха повече и съвсем закономерно ни победиха”, сподели още треньорът на Черно море.

“Напълно нормално е да загубим форма, имахме контузени за по 2-3 седмици. Около 7-8 човека не тренираха с нас, само два дни бяхме заедно. Но ако искаме да бъдем сериозен отбор, футболистите трябва да осъзнаят, че всеки мач трябва да дават максимума”, продължи Иванов.

“Разочарован съм, защото не даваме максимума, а имаме играчи, които могат да играят футбол. Губим топката много лесно и създаваме шансове за контраатака на съперника. Разочарован съм и от определени играчи, и от отборната игра. Не съм доволен от мотивацията на самите играчи, няма да говоря с имена. Не показахме като отбор лицето си”, изрази разочарованието си Гонзо.

“Очаква ни цяла седмица сериозни тренировки и ако всичко е наред, имаме сили да победим ЦСКА в следващия мач. При всички положения ще има нови, няма да са Нар или Бабатунде, друг ще е. Липсваше ни скоростта днес, трябва ни още един бърз играч. Ще видите в понеделник кой ще дойде”, завърши Иванов.