Илиан Илиев ядосан: Не може така! Трябва да сме наясно какво става във Верея

Треньорът на Верея Илиан Илиев беше доволен от победата над Дунав 2:1, но отправи критики към шефовете на клуба заради неясната финансова ситуация. Наставникът иска в най-скоро време да стане ясно какво ще се случва.БЛИЦ.СПОРТ

“Ние за пари няма да говорим. Утре или в понеделник трябва да стане ясно какво правим, така не може да продължава. По принцип, когато има проблем ти се опитваш да го разрешиш, а не му обръщаш гръб”, заяви Илиев.

“Питайте футболистите дали имат желание, не мен. Аз няма да коментирам, доволен съм спортно-технически от този мач. Много трудно е да се настроиш за 7-8 минути и да обърнеш мача. Затова благодаря на момчетата”, сподели още треньорът на Верея.

“Не влязохме добре в мача, малко отпуснати бяхме. Това трябваше да променим, желанието и държанието. Знаех, че можем да победим, особено срещу един много неприятен като гост съперник като Дунав. Като цяло, ние трудностите не ги срещаме толкова на терена, срещаме ги на организационно ниво в клуба “, продължи Илиев.

“За тези три месеца, в които работим с футболистите, аз научих за тях, че са мъжки момчета. Вярно, невинаги ни се получават нещата, но откъм желание след почивката показахме как трябва да изглеждаме във всеки двубой”, добави треньорът.