Българче ще излезе на терена на първия четвъртфинал от UEFA EURO 2012 на 21 юни във Варшава

На 21 юни от 21:45 ч. Мартин Сораков ще излезе на терена на първия четвъртфинален мач от UEFA EURO 2012. Той ще изведе на стадиона един от футболистите на класиралите се за четвъртфиналa отбори на Португалия и Чехия.

Мартин е първия български представител в Официалната Програма Футболен Ескорт на Макдоналдс. Той е на 8 години, от София, тренира активно футбол и обича да спортува, защото за него спорта е здраве, учи на ред и дисциплина и създава много нови приятелства.

Като официален спонсор на UEFA EURO 2012 Макдоналдс има изключителното право да избере деца от Европа, които пред очите на милиони фенове официално да придружат на футболното игрище най-известните футболисти по време на първенството в програмата Player Escort (Футболен Ескорт).

Не пропускайте да видите Мартин Сораков на терена на UEFA EURO 2012 преди началото на четвъртфиналния мач между Португалия и Чехия. Очакваме с нетърпение този вълнуващ момент! Повече за конкурса и журито, определило Мартин Сораков за първият български представител във Футболния Ескорт на Макдоналдс, може да намерите на адрес www.mcdonalds.bg/chetvartfinal.