Кой ще се окичи с короната за “Футболист на годината” – гледайте в Sportal.bg и Sportal TV

Тази вечер ще се проведе церемонията по връчване на наградата за “Футболист на годината 2017“. Събитието ще се състои в Централен военен клуб в София от 18:30 часа. Предстои да разберем кой българнски футболист е заслужил да бъде на върха в тази класация с изявите си през изминалата година. Сред фаворитите за трофея са Ивелин Попов, Георги Костадинов, Мартин Камбуров, Тодор Неделев, Спас Делев и други, като битката се очаква да бъде доста оспорвана и до последно не е ясно кой ще получи отличието. 104-има спортни журналисти от 48 медии гласуваха в 57-ото издание на анкетата, като техните гласове ще определят новият победител.SPORTAL.BG

Церемонията ще бъде предавана на живо в Sportal TV, в Sportal.bg, социалните медии на Sportal.bg (416 028 последователи във Фейсбук) и Novini.bg (1,033,667 последователи във Фейсбук), както и в официалната фейсбук страница на националните отбори Bulgaria national football team (150,980 последователи във Фейсбук) и по телевизия Канал 3, на която sportal.bg ще предостави сигнал за излъчване.

Студиото започва в 18:00 часа. Още при пристигането си в залата на “Военния клуб”, гостите ще се спират и ще говорят ексклузивно пред Мартин Томанов, който ще бъде водещ на предварителното студио. Церемонията започва в 18:30 часа.

Освен първите трима в класацията за “Футболист на годината 2017”, както и тримата най-добри треньори, ще бъдат отличени най-добрите и в категориите:

– Най-перспективен млад играч
– Най-добър чужденец в Първа професионална лига
– Най-добър вратар в Първа професионална лига
– Най-добър защитник в Първа професионална лига
– Най-добър полузащитник в Първа професионална лига
– Най-добър нападател в Първа професионална лига
– №1 в женския футбол за 2017 г.

Ще бъдат връчени и:
– Награда „Надежда за бъдещето“,
– Награда „Лъвско сърце – Трифон Иванов“ (за втора година)
– Специална награда „Футболно възраждане“
– Специална награда „Развитие“

Екипът на Sportal TV и Sportal.bg ще осъществи прякото излъчване с 5 камери и ще предложи на зрителите всеки момент и всяка подробност преди, по време и след церемонията

Водещи на церемонията „Футболист на годината 2017” ще бъдат Йоана Гочева и Никола Кацаров.