Каранга отново се извини и отсече: Обичам ЦСКА! Ще играя тук до края на договора си (ВИДЕО)

Звездата на ЦСКА Фернандо Каранга даде интервю за клубния сайт, в което за пореден път изрази съжаление за закъснението си за зимната подготовка. Бразилецът заяви категорично, че обича “червените” и ще носи фланелката на тима до края на договора си с клуба. БЛИЦ.СПОРТ

“Чувствам се нормално, макар и малко изморен, понеже се включих по-късно в подготовката. Пропуснах 10 дни, но бързо ще ги наваксам. Няма да лъжа, тренирах само два дни и точно поради тази причина сега ще се подготвям още по-усърдно. Първо искам да се извиня на феновете за моето закъснение. Предварително се бяхме разбрали с ръководството, защото имах лични ангажименти в Бразилия. Говорих със старши треньора и президента за няколко допълнителни дни. Най-важното е, че вече съм тук. Аз казах, че обичам ЦСКА и ще играя тук до края на договора си.”

“Моята цел е да тренирам и да играя още по-силно. Да бъда подготвен, когато дойде моментът да вкарвам.  Когато Левски и Лудогорец играят с нас са респектирани, защото нашата емблема значи много. В крайна сметка всичко се решава на терена. Да играеш в дерби е нещо много хубаво.  Ще дам всичко от себе си, така както го направих и през първия полусезон. Заедно с моите съотборници ще защитаваме емблемата на ЦСКА до последно. Не само аз, а всички в клуба искаме титлата. Сънувах съм как ставам шампион с ЦСКА и искам този сън да се сбъдне”, сподели бразилецът.