Араби ухажват Стойчо Младенов

Треньорът отново може да заработи в Суадитска Арабия

Стойчо Младенов отново може да заработи в арабски клуб

Емисари на арабски клуб са пристигнали в Боровец на преговори с треньора на ЦСКА Стойчо Младенов, съобщава „Меридиан мач“.

Според информацията става дума за клуба от Суадитска Арабия Ал Файзали. Отборът завърши на осмо място в последния шампионат, но ръководството не било доволно от представянето. gol.bg

В момента треньор на Ал Файзали е хърватинът Златко Далич. Арабите се интересували при какви условия Стойчо може да прекрати договора си с червените.

Както е известно, Младенов вече обяви, че не е получавал заплати за трите си месеца работа на „Армията“.  Не е тайна, че Младенов има авторитет в арабския свят.

Преди няколко сезона той бе треньор на Ал Ахли Джеда, с който спечели Купата на залива. Година по-късно пък води египетския ЕНППИ и вдигна отбора от средата на таблицата до тройката.

Заради напрежението в страната и военните стълкновения обаче Младенов беше принуден да напусне с целия си екип.

В същото време се разбра, че ЦСКА ще се подсили с трима нови футболисти преди лагера в Турция. Те ще пътуват заедно с червените за югоизточната ни съседка.

Вчера столичани уредиха младока Димитър Кожухаров от Видима Раковски, който ще се присъедини към новите си съотборници днес след обяд.