Белчев скастри играчите след равенството с Черно море

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев не скри разочарованието си от равенството 0:0 като домакин на Черно море от 22-ия кръг на Първа лига. Според специалиста “червените” са заслужавали днес успеха, но липсата на самочувствие и прибързаността на моменти са попречили на тима да спечели трите точки.БЛИЦ.СПОРТ

“Загубихме днес две точки. Според мен на моменти прибързвахме и нямахме нужното самочувствие. Трябваше да търсим слабите страни на Черно море, но играхме бавно и стояхме доста далеч от противника”, коментира Белчев.

“След успеха над Верея говорих с футболистите. Нямаше нужната агресия. Като цяло не е това, което искам да виждам от футболистите”, добави той.

“Имахме положения, но трябва играта да е по-убедителна. Трябва да си търсим нашия начин на игра – с владеене на топката, с повече положения. Трябва да се работи, за да покажем това, което хората очакват. Всички са добри футболисти и от всички очаквам много повече”.

“Всяка загубена точка е важна, когато гониш шампионска титла, когато искаш да станеш шампион всички мачове са такива. Трябва да възстановим футболистите след днешния мач”, каза още наставникът на ЦСКА.