Томаш: Момчетата вложиха всичко, но не успяха

Треньорът на Берое – Александър Томаш коментира нулево равенство срещу последния в Първа лига – Витоша (Бистрица). Той сподели причините за разочароващия мач на своя тим.БЛИЦ.СПОРТ

“Не можахме да оползотворим малкото ситуации, които имахме. Много са причините, но най-вече са в нас. Може би не успях да предам, което усещах през седмицата. Във футбола няма “на всяка цена”. Когато загубиш удоволствието от самата игра, идват такива мачове, в които усещаш тежест, че не успяваш да отбележиш гол”, каза Томаш.

“Вижда се, че в такива моменти, когато сме изявени фаворити, не сме този отбор, който искам да бъдем. Все още не сме това, което искаме. На моменти се получава добре, но пак благодарение на футболистите. Не се получи, работим и чакаме следващия мач. Чисто психологически всичко е в главата. Момчетата вложиха всичко, но не успяха. Трябва да си извлечем поуките и продължаваме напред”, добави още той.

“Мисля, че до тук сезонът върви положително за Берое с малки изключения. В началото започнахме колебливо. Като цяло съм доволен заради футболистите, заради феновете – знам, че искам повече, но ще направим всичко, за да успеем”, завърши наставникът на Берое пред Диема спорт.