Лаптопа: Ние сме отбор без късмет

Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов изрази задоволството от представянето на тима при равенството 0:0 със Септември от 25-ия кръг на Първа лига.БЛИЖЦ.СПОРТ

“Бяхме по-добрият отбор. Разбрах, че не е имало засада при техния отменен гол, но реално имахме повече възможности от тях. Втори мач играем в 12 часа на обед, натрупаха се много мачове, нямаме толкова много налични играчи. Горд съм, че момчетата се бориха и показаха характер. С този характер ще се представим добре, убеден съм. Мога да кажа, че ние сме отбор, който се слави, че няма късмет. Тук вече не беше въпрос на късмет. Имаме неумение да реализираме ситуациите, които създаваме.

Надявам се да се подобри това нещо. Дани Пеев и Ангел Стоянов не могат да изкарат продължително два или три мача. Изборът падна върху хората, които се раздадоха през седмицата, които тренираха сериозно, и мисля, че не сгрешихме. Противопоставихме се на отбор, който победи категорично Локомотив, което означава, че нашето ниво категорично се е повишило, което се видя и в миналия мач със Славия”, каза специалистът след срещата в Бистрица.