Киров: Бях убеден, че физически ще издържим

Треньорът на Ботев Николай Киров поздрави футболистите си за успеха над Левски с 1:0. “Канарчетата” ликуваха след гол на златната резерва Стивън Петков, въпреки че играха с човек по-малко повече от едно полувреме. БЛИЦ.СПОРТ

“Бях убеден, че физически ще издържим в този мач. Виждате, че когато трибуните се пълни идват и морално волевите сили на играчите. Представям си, ако този мач беше на “Колежа”, какво щеше да се случи. Поздравявам момчетата и публиката”, коментира пред Диема Спорт доволният Николай Киров.

“Днес мача го спечелиха изцяло момчетата. И ние като екип правим всичко възможно да направим точните промени в точния момент. Няма как да владеем трайно топката, когато сме с човек по-малко. Идеята беше линиите ни да са близо една до друга и да разбиваме атаките на Левски, и да действаме на контраатака. Най-важно е да възстановим играчите за мача за Купата със Славия. Надявам се всичко със собствеността и стадиона да се получи, защото неяснотата винаги поражда напрежение“, каза още треньорът на Ботев.