Орачев: По този начин трудно ще печелим мачове

Треньорът на Дунав Малин Орачев остана видимо разочарован след загубата от Етър. Той призна, че с тази игра неговият отбор трудно ще печели мачове, като отдаде всичко на психическа основа.БЛИЦ.СПОРТ

“До първия гол на Етър имахме само присъствие. Не се борихме. По този начин трудно ще печелим мачове. Това единствено мога да го отдам на психическа основа. Показваме какво можем, вече когато трябва да догонваме в резултата”, каза Орачев.

“Във фаза защита играхме слабо целият отбор. Закъснявахме да скъсяваме пространствата от противника. Бързахме да отиграваме в дълбочина, въпреки че нямахме ситуации. Нямахме контрол над топката и по този начин улеснихме съперника и позволихме на Етър да доминира през целия мач с изключение на последните 10 минути”, добави той.

“Очаквахме Етър да бъде агресивен, но ние трябваше да бъдем още по-агресивни и да им отговорим. За съжалание не успяхме. Трябва да победим в няколко мача, защото иначе няма как да падне напрежението и да се вдигне настроението ни”, завърши треньорът на Дунав.