Балъков ядосан от съдийството: Ужас!

Треньорът на Етър Красимир Балъков бе ядосан от съдийството след загубата с 0:1 при визитата на Локомотив (Пловдив) в мач от 29-ия кръг на Първа лига и група „Б” на втората осмица.БЛИЦ.СПОРТ

“Направихме всичко възможно. Играхме футбол, отворено и агресивно. Не мога да кажа нищо негативно за моя отбор. Искам да видя последната ситуация. Ясно е, че сме новак в Първа лига и нямаме лоби. Аз нямам думи. Това, което ми казаха е, че има дузпа. На нас ни трябва една ситуация, за да вкараме гол. Всеки мач има нещо срещу Етър. Аз имам търпение, но то бива, бива, бива. Ужас. Клубът трябва да бъде защитен” заяви Балъков след срещата.

„През цялото време диктувахме събитията на терена и мисля, че бяхме по-добрият отбор. Едно правилно решение на съдията не ни достигна. Трябваше да се свирят ситуациите, които имаше. Малко съм ядосан, но трябва да ме разберете. Готвим се за баражите. Няма да има никакво напрежение. Няма какво да избираме. Всеки мач играем за победа”, допълни една от легендите на българския футбол.