Илиан Илиев: Мартин е пример за всички млади футболисти

Треньорът на Черно море Илиан Илиев похвали играчите след победата с 2:0 срещу Пирин в Благоевград и отдели специално внимание на 16-годишния юноша Мартин Минчев, който вкара втория гол в мача.БЛИЦ.СПОРТ

“Доволен съм от характера, които показахме. В такъв пряк двубой момчетата бяха по-смели в доста ситуации. Вече мислим за следващия етап – за горните плейофи. Равностоен мач се получи, но постепенно взехме преимущество, особено след втория гол. Имахме ситуации и за трети гол, с които можеше съвсем приключим мача”, коментира наставникът на „моряците”.

“Мартин е пример за всички останали млади футболисти в отбора, как трябва да се влиза в игра. Влиза, защото знаем, че ще свърши работа, а не защото е перспективен. Това е прекият пример как трябва да се включваш. Само, защото си юноша не значи, че трябва да играеш. Работил е много на тренировки и това, че днес вкара с неудобния крак показва, че се е трудил. Имаме още два мача, в които можем да си позволим да дадем почивка на някои играчи и да се даде възможност на някои да се включат”, допълни Илиан Илиев.