Роси разкри тайната на преобразяването и обяви: Странен отбор сме! (ВИДЕО)

Треньорът на Левски Делио Роси обясни защо имаше огромна разлика между представянето на тима му в двете полувремена в мача с ЦСКА. Срещата на “Васил Левски” завърши 2:2, като до почивката “сините” нямаха нито един удар към вратата на своя съперник и изоставаха с два гола.БЛИЦ.СПОРТ

„Започнахме с четирима нападатели. Впоследствие дори се присъедини още един нападател – Нашименто. Оставихме средата на терена на съперника. След това се поправихме и нещата станаха. Уравновесихме средата на терена. И Прохазка ни помогна също. Тиам оставаше първоначално сам със защитата, но оправихме играта”,започна италианецът.

„В миналия мач бяхме по-добри при отнемането на топката. Сега не успявахме да правим това още в нападение и по този начин давахме възможност на противника да прави повече атаки. Понякога не съм съгласен с някои съдийски решения, но знам, че е трудно да бъдеш арбитър. Възможно е да реагираш емоционално. Понякога аз също съдийствам на тренировките. В крайна сметка мачът е свършил и това е резултатът”, продължи Роси.

„Много различни бяха двете полувремена. Не бяхме подредени в началото на мача. Още от първата атака ни вкараха. Ние сме странен отбор, но същевременно жив и това го показахме.

Преди мача за Купата имаме друг мач, ще мислим първо за него, а след това ще мислим за реванша за Купата”, завърши треньорът на Левски