Треньорът на Славия: Левски ни надигра, ние заслужавахме Купата

Треньорът на Славия Златомир Загорчич бе изключително щастлив, след като “белите” спечелиха Купата на България след дузпи срещу Левски. Сърбинът заяви, че успехът е напълно заслужен.БЛИЦ.СПОРТ

“Раздадохме се максимално и заслужихме тази купа. Бях убеден, че ще спечелим. Това им говорих на футболистите, че ще вземем купата и че я заслужаваме. Левски ни надиграха, да, но ние я заслужавахме. Момчетата се раздадоха, излъгахме противника, спечелихме и сега заслужихме купата. Помогнах на момчетата, в тренировките, но те са главните виновници”, сподели след мача Загорчич.

“Никога не съм казвал, че за нас няма да са златните медали. Говорихме си преди финала с момчетата, убедих ги, че можем да вземем купата. Феноменална публика на стадиона, това е начинът да е празник футболът в България. Няма значение за мен дали съм първият чужденец в Славия с трофей, ще има още трофеи! Важно е да се радват момчетата. Всичко с президента е договорено, не сме подписали още нищо, но си вярваме”, допълни сръбският специалист.