Херо: Целта е ясна – групите на Шампионска лига

Треньорът на Лудогорец Димитър Димитров обяви целта пред клуба за следващия сезон. Шампионите завършиха наравно 2:2 с Левски, а след мача официално бяха наградени със седмата си поредна титла.БЛИЦ.СПОРТ

„При нас имаше повече ваканционно настроение. Футболистите мислеха за пътуването си и как ще си починат в следващите две седмици. Нямаше този заряд и настроение, което трябваше да има“, коментира Херо.

„Приятно е, не мога да кажа, че не е приятно да си шампион. Радвам се най-вече заради футболистите, ние сме само хората, които помагаме. Няма как да не съм доволен. Имаме нужда от освежаване, за да можем да вдигнем още нивото. Трябва да се намерят точните хора”, каза още треньорът на Лудогорец.

„Целта е ясна. Всички искаме да се преборим за влизане в групите на Шампионската лига. Казвам, че всеки един отбор има нужда от надграждане. Имаме нужда от позиции, на които да се увеличи конкуренцията. Надявам се да намерим тези хора. Какво ме амбицира да остана в Лудогорец? Амбицира ме това, че тази година да влязохме в Лига Европа, а сега ще се опитаме да влезем в Шампионската лига. Ще съм много доволен“, завърши Димитър Димитров.