Треньорът на Витоша (Бистрица): Бяхме скандални! Бяхме много слаби!

Треньорът на Витоша Бистрица Костадин Ангелов остана много недоволен от загубата с 1:3 в реванша срещу Дунав и най-вече от играта на “тигрите” в битката за спасение.блиц.спорт

Лаптопа призна, че е изненадан от липсата на мотивация на тима си и допълни, че двата гола разлика са най-малкото, с което отборът му си тръгва от Русе.

“Резултатът е най-малкото, с което се разминахме. Бяхме скандални. От една страна това е добре, че изиграхме най-слабия си мач преди двата много важни мача за нас. Такова бездушие, което показахме, ме изненадва. Не очаквах подобно нещо. Нормално е, когато мотивацията ти не е на нужното ниво, да се случват такива неща. Сигурно аз съм сбъркал някъде, но нямаме оправдание.

Готвим се за едни неща, а в крайна сметка се случва съвсем друго. Елементарни грешки и пропуски. Изкарахме си червен картон, който беше изключително глупав. Надиграха ни в центъра. Не бяхме агресивни в пресата, както бяхме вкъщи. Не трябва да имаме психологически проблем. Падахме достатъчно и за да се справиш с някаква трудност, трябва да си уверен, че можеш да я приемеш и да се срещнеш с нея. Трябва да превъзмогнем себе си, за да останем в групата. Отборът трябва да забрави страховете си. Когато човек забрави страховете си, е способен на чудеса. Ние сме отборът, който може да има най-малко претенции към противника. Виждам какви играчи имат Етър. Няма как да имаме предпочитания. Уважаваме и двата съперника и не си пожелаваме никой от тях. Те обаче трябва да знаят, че ще искаме да победим”, завърши Ангелов.