Малин Орачев: Ще се борим до края да отстраним Етър

Треньорът на Дунав (Русе) Малин Орачев не губи надежда, че отборът може победи Етър с удобен резултат в реванша след загубата си в 0:2 в първия мач за директно оставане в елита.БЛИЦ.СПОРТ

„Много нервен мач, с много емоции, напрежение и единоборства. Допуснахме елементарни голове. Много рано получихме червен картон за една необмислена наша постъпка. Това ни попречи през второто полувреме да бъдем по-настъпателни. В момента, в който се изравнихме на терена, получихме втори гол. Искахме да направим добър резултат, но не се получи. Ще се борим до края. Няма да се предаваме и ще дадем всичко от себе си. Надявам се, че ще победим на реванша и ще отстраним Етър”, заяви след мача Малин Орачев.

„Не искам да коментирам съдийството и картоните. Имаше борба и характер. Теренът беше тежък. Имаше много нерви в нашата игра. Не играхме по начина, по който искахме и логично загубихме. Етър е един добър отбор. Трябваше да изиграем хитро мача. Не трябваше да се хвърляме сляпо в мача. Получихме голове в ситуации, които трябваше да подсигурим по-добре. Трябва да покажем характер, агресия и мъжество в реванша”, добави наставникът на „драконите”.