Левски продаде само за ден над 5000 билета за мача с Бока

След официалната пресконференция за грандиозния футболен спектакъл „75 години Георги Аспарухов – Гунди“, само за ден в тикет компанията отчетоха продажби за над 5000 закупени пропуска за мача в чест на незабравимата деветка между Левски и аржентинския гранд Бока Хуниорс.БЛИЦ.СПОРТ

На пресконференцията по повод събитието, на която присъства и съпругата на легендарния нападател Георги Аспарухов – Гунди – Величка Маркова-Аспарухова, както и двама от най-близките му приятели и съотборници Иван Вуцов и Сашо Костов, стана ясно, че срещата между двата отбора няма да бъде просто приятелски мач, нито контрола, а едно истинско честване и невероятно шоу, което със сигурност великият Георги Аспарухов заслужава.

Спектакълът, на който българската публика за първи път ще има възможността да посрещне у нас великия световен гранд Бока Хуниорс, ще бъде достойна почит за една от любимите футболни легенди на цяла България. Едно уникално събитие, на което всеки ще може да изрази своя респект към голямата емблема на синият клуб.

Всички заедно на 19 август – в чест на великия Гунди!

Събитието „75 години Георги Aспарухов“ е на 19 август 2018 г. на Национален стадион „Васил Левски“. Начало 19:43 часа. Билети за звездния футболен мач между Левски и Бока Хуниорс търсете в мрежата на Eventim в цялата страна и online. Цена на билетите: от 9,57 до 194, 30 лева. Цена на семеен пакет: 19,14 лв., който включва един билет за възрастен на цена от 9,57 лв. и един билет за дете до 16 години на цена от 9,57 лв. Семейният пакет важи единствено за Сектор Г, като включените в него два билета не се продават по отделно.

Организатор на събитието: ПФК Левски и Moko Solution.