Преговорите на Локомотив (София) с Манчини зациклиха

Мистериозният италиански бизнесмен, който проявява интерес към акциите на Локомотив (София) и вчера не седна на заключителни преговори с Иван Василев. Собственикът на “червено-черните” очакваше богаташа от Апенините на среща, в която да уточнят позициите си относно бъдещето.блиц.спорт

Италианецът обаче не спази уговорката и така и не кацна в София, научи “Витоша Нюз”. Оправдал се е пред Василев с… изпуснат полет от Рим… Това звучи направо несериозно на пръв поглед като евентуална причина.

При всички случаи, дори и при провал в преговорите с италианеца, за когото се смята, че е Бенедето Манчини, Иван Василев няма да зареже любимия си клуб и отново ще се нагърби с издръжката му.

“Какви да са ми впечатленията от него – типичен италианец. Трябваше да дойде днес (б.р. – вчера), но се обади да каже, че не можел. Щяло утре (б.р. – днес) да стане срещата. Не знам какво ще се случи. Да седнем още веднъж да говорим и ще видим”, каза Василев пред “Тема спорт”.

Припомняме, че Бенедето Манчини първо планове да вземе Верея, а преди месеци искаше и Локомотив (Пловдив).

Иначе “железничарите” стартират подготовката си на 18 юни (понеделник). Въпреки неяснотите около най-близкото бъдеще вече са уговорени и няколко контролни мача. Поне 10 души от тима, който завърши първенството във Втора лига, вече си тръгнаха. Водени са преговори с дузина нови играчи.

Досегашният старши треньор Младен Додич също вече не е част от Локото. Сърбинът пое Радник (Сурдулица) в родината си. Тръгна си в посока “Царско село” и треньорът на вратарите Йордан Господинов.