ЦСКА готви трансферен удар, хвърля луди пари

Стойчо Младенов, снимка: Георги Димитров/Sportni.bg

За поредна година ЦСКА може да осъществи най-сериозния трансфер през лятото. “Червените” са пред подпис с млад нападател, който е звезда на клуба си и националния си отбор,sportni.bg

Информацията е на вестник “Тема Спорт”. Според изданието, вече личните условия на футболиста са договорени. Преди 1 юли обаче ще се пази пълна тайна, за да не се разсъхне сделката.

Точно на тази дата трябва да стане ясно дали клубът му ще го пусне. Според вестника, родният гранд е приготвил повече от сериозна за българските стандарти сума за привличането му.

“Нещата не зависят само от ЦСКА, ами и от друг клуб. Играчът прие условията, но предстоят още преговори. Важно е да се уточни, че трансферът му не зависи от евентуалната продажба на Жуниор Мораеш”, сподели единият агент, който движи сделката.

Преди идването на младата звезда в нападение, “червените” чакат други двама футболисти, които обаче вече са сигурни. Това са унгарският национал Адам Вас и словашкият вратар Матуш Козачик.

Те идват днес, за да подпишат договорите си. Всичко с тях е уточнено и се очаква да заминат на подготовка в Турция с отбора във вторник.

В същото време стана ясно, че защитникът Ангел Грънчов няма да бъде преотстъпван. Пред него стоеше такъв вариант заради привличането на Сивард Спрокел, но младокът остава на “Армията”