БГ-футболистите профуквали десетки хиляди за платена любов

Футболистите от родния шампионат се изживявали като секс-терминатори. Те не пестели огромните си приходи от заплати и премии и ги профуквали за платена любов.

Това разкри пред вестник “Уикенд” известната с предпочитанията си към футболистите Дарина Калчева. Тя дълги години беше гадже на халфа Коста Янев, но името й е било свързвано и с други играчи.
“И аз, като всяка красива жена, съм получавала предложения за секс срещу пари, при това от доста известни футболисти. Най-скъпата оферта ми направи звезда на ЦСКА, когото наскоро продадоха.

Той ми даваше 3000 лв. за една нощ, но аз ще му спестя името. Сред българските футболисти е тенденция да предлагат пари на красиви момичета, за да спят с тях. Знам много колоритни футболисти, които не се свенят да харчат заплатите и премиите си за платена любов.

Чувала съм даже, че си падат по груповите изпълнения. Българските футболисти са доста извратени. Събират се по няколко съотборници и си поделят едно момиче”, сподели Калчева пред вестника.

Тя нашумя освен с връзката си с Коста Янев и с факта, че има едни от най-напомпаните силиконови гърди сред футболните приятелки и съпруги. Тя е с 820 кубика в гърдите.

“Често се заглеждат в тях. Най-любимият ми комплимент беше, когато ми казаха: “Твоите блузки само на гърди и зърна ли се протриват?” Коста също много ги харесваше”, сподели още Калчева.