Витес-Локо Пд, Левски и ЦСКА с лесен жребий

Локомотив Пловдив изтегли най-късата клечка от родните тимове във втория по сила евротурнир. “Черно-белите” ще се изправят срещу холандския Витес във втория квалификационен кръг на Лига Европа. sportni.bg

Доста по-лесни изглеждат възможните опоненти на грандовете Левски и ЦСКА, които бяха поставени. “Сините” ще се изправят срещу тим от Босна и Херцеговина или Малта.

Става въпрос за победителя от мача от първия квалификационен кръг измежду НК Сараево и Хибърниънс.

Лесни са и възможните съперници на ЦСКА. “Червените” ще се изправят срещу победителя от мача между азербайджанския ФК Баку и словенския ФК Мура.

Сайтът на УЕФА, който трябваше да излъчва на живо жребия, в последния момент се срина и не можа да отрази тегленето на съперниците. Това наложи първоначално да се търсят всякакви източници от хора в Нион и местни сайтове, за да се стигне до информация.

От Sportni.bg се свързахме с представители на Европейската футболна централа, но от там просто любезно отказаха коментар.

Иначе всичките мачове се играят на 19 юли, а реваншите са седмица по-късно. Локомотив Пловдив е домакин в първата среща, а Левски и ЦСКА гостуват, каквото беше и желанието им преди жребия.