Ел Маестро потвърди БЛИЦ СПОРТ за нови попълнения в ЦСКА

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро потвърди БЛИЦ СПОРТ за очакваното привличане на две нови попълнения.

„Това бе един тренировъчен мач. Важна тренировка, ни нищо повече. Момчетата работиха здраво, бяха концентрирани и видяхме някой детайли от това, което тренирахме през седмицата. Доволен съм от това, което видях и от работата, която свършихме в Тетевен. Намираме се в предсезонна подготовка. Всички са мотивирани и работят здраво, но ситуацията е една и съща във всеки един клуб. Всеки ще ви каже, че е свършил добра работа и е работил концентрирано“, сподели Ел Маестро след победата над Етър с 2:0 в дебюта си начело на ЦСКА.БЛИЦ.СПОРТ

„Със сигурност като във всеки клуб може да се очаква да привлечем нови футболисти. Големите промени се получиха, 4-5 човека напуснаха преди да започнем да тренираме. В момента търсим още един или двама футболисти. Вие знаете позициите, на които търсим футболисти, както и аз. Ние сме близо до привличането на двама нови футболисти съвсем скоро“, потвърди наставникът на „червените“.

„Очаквам да започнем с победи в първия квалификационен кръг на Лига Европа, а във втория труден съперник. Каранга все още е контузен. Той тренира здраво всеки ден. Не мога да ви кажа диагноза, но мисля, че след лагера в Австрия ще може да започне да тренира наравно с основната група“, завърши Ел Маестро.