ЦСКА с трансферен удар, взе кадър на Манчестър Сити

Португалецът Жорже Фернандо Барбоса Интима вече e фуболист на ЦСКА. Клубът се договори с френския Сент Етиен бързоногото крило да играе като преотстъпен на “Армията” през новия сезон.БЛИЦ.СПОРТ

23-годишният футболист, познат във футболните среди като Жоржиньо, парафира личния си контракт и в четвъртък ще пътува с отбора за лагера в Австрия.

Жоржиньо е кадър на школата на английския Манчестър Сити, където е привлечен през 2011 година. В продължение на близо 5 сезона той играе за юношеските формации на “гражданите”, като записва мачове и за дублиращия тим, чийто наставник тогава е Патрик Виейра.

Следва дебют в професионалния футбол с екипа на португалския Арука. Качествата му с пълна сила блесват през есента на 2016 година, когато в 10 мача за шампионата записва 5 гола и още толкова асистенции и това му осигурява трансфер в Сент Етиен.

Winbet – най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

През миналия сезон офанзивният халф игра като преостъпен в родината си с екипа на Шавеш.

Жоржиньо има двойно гражданство и е актуален национал на Гвинея Бисау. Като юноша е ставал вицеевропейски шампион с Португалия (U-19) на континенталния шампионат през 2014 година в Унгария.

“Пожелаваме му здраве и много успехи с червения екип”, допълват от сайта на ЦСКА.