Любо Ганев: Стойчев разпределяше парите от спонсори

юбо Ганев, снимка: Петко Налбантов/БГНЕС

 

Нови разкрития направи членът на УС на БФ Волейбол Любо Ганев. Според него парите, получени от 6 спонсора през миналата година, са били разпределени от треньорския щаб начело с Радостин Стойчев, пише в. Меридиан Мач.SPORTNI.BG

“Абсолютно всичките пари, които са получени от шестте изброени спонсора през миналата година – сто и няколко хиляди лева, са разпределени от щаба на Радо. Наистина всички пари от тези 6 спонсора, които са били миналата година и три, които са тази година, се намират по една специална сметка както каза Радо. Но, защо Радо не каза, че парите от тази специална сметка са разпределени между него и целия му щаб? Защо не го каза това нещо?”, заяви Любо Ганев за телевизия ТВ7.

Ганев не беше съгласен с обвиненията за получена от него комисионна от фирмата, обличаща националния отбор в момента. В допълнение той коментира, че е готов да извади на показ всичките си банкови сметки, за да бъде установено дали се е облагодетелствал за сметка на федерацията.

Ганев обясни, че производителите на екипировката са направили 50% отстъпка от цената на поръчката за тази година и са изразили готовност да изработят безплатно фланелките на националите за Олимпиадата в Лондон.